Topiz | Kaloriferi | Kaloriferi TOP KFW

Kaloriferi TOP KFW

Kaloriferi TOP KFWPrikaz proizvoda:

Kaloriferi TOP KFW za grejanje i hlađenje industrijskih hala, skladišta, farmi, sportskih sala, trgovina…

Toplovodni kaloriferi TOP KFW sa Cu-Al razmenjivačem toplote i aksijalnim ventilatorom služe za ventilaciju, grejanje i hlađenje industrijskih hala, skladišta, grejanje farmi pilića, grejanje plastenika, grejanje staklenika, radionica, hangara, trgovina, itd. Kaloriferi se odlikuju visokim učinkom, laganom konstrukcijom, niskim nivoom buke, jednostavnim održavanjem u eksploataciji. Kao grejni medij koristi se topla voda, vrela voda i para. Grejani medij je svež i opticajni vazduh ili mešavina svežeg i opticajnog vazduha. Moguća je nadogradnja kalorifera pratećom opremom kao što su filteri, mešne sekcije, protivkišne žalutine, regulatori broja obrtaja ventilatora... Kaloriferi za grejanje najbolji učinak postižu primenom grejača bez dodatnih elemenata pa tome i treba težiti pri projektovanju.

 

Kaloriferi sastavni elementi


Žaluzina, razmenjivač toplote, kućište, aksijalni ventilator sa elektro-motorom.

 

Kaloriferi - kućište:

Izrađuje se od pocinkovanog, plastificiranog lima.

 

Aksijalni ventilator sa elektro-motorom:

Profil lopatice obezbeđuje visok stepen iskorišćenja i nizak nivo buke. Radno kolo je dinamički balansirano u sklopu sa elektromotorom.

 

Žaluzina:

Izrađuje se od aluminijuma ili čeličnog pocinkovanog-plastificiranog lima i čini poseban sklop koji se učvršćuje na kućište kalorifera.

 

Razmenjivač toplote:

Cu-Al razmenjivač toplote je kompaktan, lamelnog je tipa i obezbeđuje dobar kontakt lamele i cevi što rezultuje visokim koeficijentom prolaza toplote.

 

 

Kaloriferi TOP KFW
Kaloriferi TOP KFW
Kaloriferi TOP KFW
Kaloriferi TOP KFW
Kaloriferi TOP KFW
Kaloriferi TOP KFW

kaloriferi-toplovodni-dimenzije

 

 

 

 

 

kaloriferi-dodatna-oprema

 

 

TOPIZ-domet