Topiz | Proizvodi | TOP AGRO serija

TOP AGRO serija

TOP AGRO serijaPrikaz proizvoda:

TOP AGRO serija kalorifera, namenjena za zagrevanje poljoprivrednih objekata, živinarskih i stočnih farmi, kao i staklenika i plastenika.

TOP AGRO-LT model kalorifera je optimizovan i prilagođen radu na živinarskim farmama. Kačenje je predviđeno preko visilica.  Razvili smo dva modela istrujnog elementa. Klasičan istrujni element omogućava ravnomernu strujnu sliku u pravilnom rasporedu do prečnika 15 metara. Istrujni element u obliku zvezde, ostvaruje manji domet, ali je strujna slika vrtložna, čime se na efikasniji način podiže temperaturu u prostoru. Uređaj je moguće rasklopiti dok je na visilicama, tako da je omogućen pristup izmenjivaču radi jednostavnog čišćenja i održavanja.

 

TOP AGRO-MULTI 6 model kalorifera je predviđen za  grejanje velikih živinarskih farmi. Kačenje se vrši preko visilica. Snažan ventilator omogućava ravnomerno zagrejavanje prostora u prečniku do 20 metara. Istrujni element sa 6 mlaznica omogućava strujnu sliku u pravilnom rasporedu na šest strana, na taj način efikasno podiže temperaturu u prostoru. Izmenjivački blok je u potpunosti plastificiran. Kućište je izrađeno od plastificiranog pocinkovanog lima.Dovod tople vode vrši se preko fleksibilnih creva. Uređaj je moguće rasklopiti dok je na visilicama i omogućava pristup izmenjivaču i sa donje strane, radi jednostavnog čišćenja i održavanja. 

 

 

 

TOP AGRO serija
TOP AGRO serija
TOP AGRO serija

top-agro-karakteristike-01

 

 

top-agro-lt-karakteristike-02

 

 

top-agro-multi-6-karaktteristike